#2 Morten

Arekapalmen er lettstelt og populær med fine blader og nesten gullskimrende stammer. Palmen har luftrensende egenskaper og trives godt i hjemmet ditt. Finnes i ulike størrelser for både vinduer og gulv.

Plassering

Arekapalmen trives med lys plassering og bør beskyttes mot direkte sollys. Den trives også et stykke inn i rommet. I mørke hjørner vil en plantelampe sørge for at planten får det lyset den trenger. Egner seg godt til å settes i store potter på gulvet. Om sommeren kan arekapalmen stå utendørs på et sted med skygge til halvskygge. Flott til innredning av terrasse eller uteplass.

Stell

Arekapalmen skal vannes med kalkfattig vann, regnvann eller vann som har stått ett døgn, når jorden har tørket noe. Hell på vann så all jorden blir våt. Tilfør en svak dose kalkfri næring en gang i måneden om våren og sommeren.